Coaching voor jongeren

In je puberteit verandert er veel voor je. Je gaat naar het voortgezet onderwijs, of je bent nog wat ouder en maakt keuzes voor later. Je kiest een vervolgstudie. Je ontmoet nieuwe mensen, leeftijdsgenoten en leert nieuwe dingen.

Dat klinkt allemaal zo logisch, maar wat als dat het niet zo voor je is? Als je geen flauw idee hebt, wat je wilt en waar je naartoe wilt gaan? Als je druk voelt van je ouders of school, of misschien van jezelf allerlei dingen moet, en daardoor niet meer verder kunt.

Als je wel bent begonnen, of doet wat gevraagd wordt, maar het toch niet zo goed met je gaat.

Als je slechte cijfers, of juist hele goede haalt, en je toch niet happy voelt met jezelf.

Wat als je gepest wordt op school, en niet goed weet hoe je daarmee om kunt gaan? Of dat je je angstig of onzeker voelt en niet gezien of gehoord. Als je jezelf groter wilt maken dan je bent, of jezelf juist heel klein houdt zodat niemand je ziet of je een beurt geeft.

Wat als je niet kunt genieten van dingen, zoals andere leeftijdsgenoten, maar je vooral bezig bent met

 • je zorgen maken
 • faalangst hebben
 • geen keuzes kunnen maken
 • een druk hoofd
 • jezelf druk op leggen
 • denken dat je niks of weinig kunt
 • bij elke tegenslag het niet meer weet
 • vrienden proberen te maken en ze vast proberen te houden
 • dit nog niet zo goed lukt
 • er niks uit je handen komt
 • je heel veel aan het gamen bent, en verder eigenlijk niet zoveel

Als een of meerdere dingen, voor jou geldt, kan Play ’n Move je misschien helpen.

Wat als je bent vastgelopen in je studie, en eigenlijk niet meer voor- of achteruit komt. Het niet meer weet. En dan maar thuis blijft.

Wat als je niet goed vrienden kunt maken of onderhouden? En ook eigenlijk niet goed weet, of je wel iets leuk vindt om te doen en wat dat dan is?

Je dan maar thuis blijft, en op de bank gaat zitten. Gaat gamen. Jezelf gaat afleiden, op allerlei manieren of gewoon voor je uit zit te dromen en zo je dag voorbij ziet gaan. Er eigenlijk niks uit je handen wil komen.

Wil je

ontdekken wat je wel leuk vindt? Wat je zou kunnen? Waar je gelukkig van wordt? Heb je al veel geprobeerd, maar heeft dat nog niet zo geholpen als jij dat graag wilt? En wil je nu eens weten wat je zelf eigenlijk wilt, los van wat je ouders, familie, leraren, klasgenoten of vrienden zeggen?

Kom dan eens praten met Play ’n Move. Je kunt met je ouders/ in overleg met je ouders, een afspraak maken  om te kijken of Play ’n Move bij je past. Ben je volwassen, dan kun je zelf een afspraak maken, en kijken we naar de mogelijkheden.

 

Play ’n Move biedt eigenzinnige, en kortdurende coaching, op maat voor jou!

 

Play ’n Move heeft ervaring met diverse leeftijden, – 25 jaar. Play ’n Move heeft ook ervaring in werken met kinderen, jongeren en adolescenten van ouders met psychische problemen, en is bekend met werken met kinderen, jongeren en adolescenten met ASS, AD(H)D.