Coaching voor volwassenen

Heb je een probleem, waar je zelf niet meer uitkomt en waarmee je omgeving je ook niet kan helpen? Dan ben je bij Delia aan het juiste adres.
Delia biedt kortdurende coaching, waarbij het accent ligt op aandachtig luisteren naar jou. Ze neemt de tijd en aandacht om naar jou te luisteren, zodat je vanuit rust en helderheid de oplossing kunt vinden die bij jou past. Samen onderzoeken we, wat er bij je speelt, hoe zich dat vertaalt in hoe je handelt en wat je voelt, en wat je daarin zou willen veranderen. We nemen daarbij de tijd en rust die jij nodig hebt, zodat het een middel is dat past bij jou, wie jij bent en hoe jij in het leven staat.
Delia heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening, waarin ze jongeren begeleidde met gedrags- en emotieregulatie- problemen. Ook werkte ze met kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een stoornis binnen het ASS- spectrum, hechtings- en adoptie, en ADHD. Verder heeft ze gewerkt met volwassenen rondom depressie, burn out, en angststoornissen. Tenslotte heeft ze veel ervaring met de begeleiding van kinderen en volwassenen en traumatische gebeurtenissen.

Delia is nuchter, speels, vrolijk en gaat moeilijke vraagstukken niet uit de weg. Ze vindt het leuk om je te prikkelen, om zo zelf tot oplossingen te kunnen komen. Ook kenmerkt ze zich door een liefdevolle, en duidelijke houding, waarbij ze ook kijkt naar je overtuigingen en hoe deze je kunnen belemmeren in je huidig functioneren.
Delia neemt daarbij het gedachtengoed mee van diverse lichaamsgerichte methoden en vanuit de yogatherapie. Ook neemt zij haar kennis en kunde mee, rondom aangaan van de dialoog en het aandachtig luisteren. Ze maakt hierbij gebruik van de opleidingen, workshops en kennis die ze heeft opgedaan en van praktijkervaring. Ze is HBO geschoold in SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener), en heeft diverse andere opleidingen gedaan rondom het beter begrijpen van mensen en waarom ze doen wat ze doen. Dit vanuit een nieuwsgierigheid waar ze al van jongs af aan heeft rondom het handelen en denken van mensen.
Belangrijkste opleidingen en cursussen:

  • SPH
  • pralaya yoga therapie
  • diverse cursussen aan het Stibco- centrum voor leerontwikkeling
  • cocounselen, verbindende communicatie, option dialoog, communicatie GITP