Bosspeeldag Enschede

                           Natuur is een feest! Geniet je mee? 

Elke woensdagmiddag van 13.30 – 14.45 uur organiseren we met een groepje van 5 ouders bosspeeldag Enschede. 

Dit is een laagdrempelige activiteit voor ouders van peuters en kleuters. Heb je ook kinderen in de basisschoolleeftijd? Neem ze mee, zodat ze ook kunnen genieten van de natuur en het samenzijn.

 

Het is heerlijk om een middag buiten te zijn. We vinden het leuk om een keer op een andere manier met onze kinderen bezig zijn door te spelen mét elkaar en echt de tijd voor elkaar te nemen. Even geen tijd om op je telefoon te kijken of om tussendoor je belangrijke mail te lezen. En, het voelt ook gewoon een beetje als vakantie om in het bos rond te hangen met een groep gelijkgestemden.      

 

We pakken de bosspeeldagen aan volgens de ‘Forest School’- filosofie, afkomstig uit Amerika, waarbij de kinderen leidend zijn. Zij gaan op ontdekking en de ouders volgen. Om hierin wat meer handvaten te hebben, hebben we een training gevolgd bij ‘natuur is een feest’ en ‘peuters in het wild’. Hiervoor hebben we een bijdrage gekregen uit het wijkbudget (www.jijmaaktdebuurt.nl)  

Heb je zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Kijk voor de laatste informatie altijd even een dag van tevoren op onze Facebookgroep. Als er speciale kleding nodig is voor een activiteit, of als het een keer onverhoopt niet doorgaat, zetten we dit altijd op Facebook.

De facebooklink van bosspeeldag Enschede is: https://www.facebook.com/groups/bosspeeldagenschede/