Wat anderen zeggen over mij

Persoonlijke ontwikkeling

”Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain… Dank je wel voor je ‘danslessen’, je wijze woorden. En het feit dat jij jij bent. Ik ga je missen!”

– Marieke –

”In begin probeerde ik je uit. Je bleek heel anders te reageren dan de meeste hulpverleners, waardoor ik me veilig ging voelen. En mijn verhaal durfde te delen. Ook heb ik passende hulp gezocht, door jouw begeleiding”
– Patrick-

Docenten/ IB-er/ begeleiders

”Delia, ik vond je een beregoede coach.”

– Wim, docent HBO – rondom begeleiding student in studiekeuze en studievormgeving

”Je kunt precies daar waar nodig coachen waardoor we allemaal verder geholpen zijn en Jelle het nu gewoon zelf doet en kan. Hij gaat nu zelfs met ons in gesprek. Hij werkt hard en stelt goede vragen. Een fijne student”

Pieter, Mentor en docent HBO – rondom coaching student met ASS/ autisme

”Ik ben steeds weer verbaasd en onder de indruk, over hoe jij het gedrag van T weet te duiden! Bedankt daarvoor”

Lemien, IB-er basisschool – rondom team- coaching begeleiding kind 9 jr met ASS/ autisme

”Je bent twee keer bij ons op school geweest, en hebt ons geholpen met het plan rondom B. We kunnen met de handvaten en het plan een hele tijd vooruit, en kleine stapjes maken”

Dorien, begeleider – kind 14 jr met verstandelijke beperking

”Je bent een paar keer geweest voor een observatie van E. We hebben veel geleerd rondom rustmomenten inbouwen, begrenzen en veranderen van communicatie en taken.”

-Marlies, juf- kind 6 jr. 

”Je hebt een paar keer geobserveerd en simpele tips gegeven voor R. en hielt daarbij rekening met de groep. De tips waren praktisch uitvoerbaar”

-Tim, leraar- kind groep 4

Gezinnen/ ouders/ kinderen

”Je hebt ons geholpen om weer te blijven geloven in Hans, wanneer we dat zelf niet meer konden”
– Marten – 

”Delia heeft drie keer met onze zoons gespeeld van 5 en 8. We hebben als ouders geleerd hoe we kunnen aansluiten bij onze kinderen. Hoe we grenzen kunnen stellen, en ook hoe we iets vanuit een speelsere aanpak kunnen doen”

-Elise –

”Delia heeft ons een kort half jaar begeleid. Hierin hebben we geleerd om samen te werken als ouders. We vroegen ons af, waarom deze manier van werken niet eerder aan ons verteld is terwijl onze dochter nu 16 is, en we al vanaf haar 3-de zoekend waren naar passende begeleiding. Ze heeft ons geholpen om weer meer met elkaar te doen als gezin, ons begeleid rondom de opvoeding van onze dochter, en handvaten gegeven in onze dochter begeleiden naar zelfstandigheid en vriendschappen vasthouden”

Carola en Jan – ouders van een dochter van 16 en een zoon-

”Delia kwam korte tijd bij ons, en heeft zowel met ons zoontje gespeeld, als ons handvaten gegeven. Ik weet nu beter hoe ik met zijn boze buien om kan gaan, wat ik zelf kan doen als ik me niet goed voel en hoe ik hulp kan vragen en krijgen. Onze zoon vond het erg jammer, toen Delia niet meer bij ons kwam om te spelen”

Isabelle en Mark – ouders van een zoon van 5 en een zoon van 3-

”Delia heeft ons geholpen met thuis prikken, bedritueel en structuur en met comunnicatie school. Merle accepteert dat ze geprikt moet worden door ons. Ze zit nu meer op haar plek op haar nieuwe school, en thuis is ze rustiger”

– Elze en Ricko- dochter 8 jr. 

”In begin wisten we niet goed wat te verwachten. Je hielp ons met gesprekken op school en met activiteiten vormgeven, rust tijdens avondeten creëren, omgang zussen en omgang met elkaar. De gezelligheid is weer terug, en op school gaat het goed met vriendinnetjes maken en houden.”

-Jort en Marieke- dochters van 6 en 8 jr. 

Bosspeeldag 

”Ik vind het fijn dat elk kind de beurt kreeg tijdens jouw spel en elk kind zijn eigen ideeën kon aandragen. Dat alle drie mijn kinderen ook aan bod kwamen. Ik vond het als ouder heel daardoor extra fijn om deel te nemen.”

”Ik geniet van jouw ontspannen en rustige aanwezigheid tijdens het ontdekken met de kinderen.”

”Bedankt voor jouw relaxte manier van leiding geven.”