Wat anderen zeggen over mij

”Je hebt ons geholpen om weer te blijven geloven in Hans, wanneer we dat zelf niet meer konden”

een vader

”Delia, ik vond je een beregoede coach”

docent HBO, rondom begeleiding student

”Je kunt precies daar waar nodig coachen waardoor we allemaal verder geholpen zijn en Jelle het nu gewoon zelf doet en kan. Hij gaat nu zelfs met ons in gesprek en doet het goed.”

Mentor en docent, HBO rondom coaching student

”Ik ben steeds weer verbaasd en onder de indruk, over hoe jij het gedrag van T weet te duiden! Bedankt daarvoor”

IB-er basisschool, coaching kind 9 jr

”Je bent twee keer bij ons op school geweest, en hebt ons geholpen met het plan rondom B. We kunnen met de handvaten en het plan een hele tijd vooruit, en kleine stapjes maken”

Dorien, begeleider, kind 13 jr

”Delia heeft drie keer met onze zoons gespeeld van 5 en 8. We hebben als ouders geleerd hoe we kunnen aansluiten bij onze kinderen. Hoe we grenzen kunnen stellen, en ook hoe we iets vanuit een speelsere aanpak kunnen doen”

een moeder

”Delia heeft ons een kort half jaar begeleid. Hierin hebben we geleerd om samen te werken als ouders. We vroegen ons af, waarom deze manier van werken niet eerder aan ons verteld is terwijl onze dochter nu 16 is, en we al vanaf haar 3-de zoekend waren naar passende begeleiding. Ze heeft ons geholpen om weer meer met elkaar te doen als gezin, ons begeleid rondom de opvoeding van onze dochter, en handvaten gegeven in onze dochter begeleiden naar zelfstandigheid en vriendschappen vasthouden”

ouders van een dochter van 16 en een zoon

”Delia kwam korte tijd bij ons, en heeft zowel met ons zoontje gespeeld, als ons handvaten gegeven. Ik weet nu beter hoe ik met zijn boze buien om kan gaan, wat ik zelf kan doen als ik me niet goed voel en hoe ik hulp kan vragen en krijgen. Onze zoon vond het erg jammer, toen Delia niet meer bij ons kwam om te spelen”

ouders van een zoon van 5